Symaskiner og Quiltning

Symaskiner

Annes Patchwork har indgået en aftale med Leif Jensen & Co. Symaskiner i Helsinge om reparationer og service af symaskiner. Dette betyder, at du kan indlevere din symaskine til reparation hos mig. Så søger jeg for, at den kommer til Helsinge. De kontakter dig for at aftale nærmere, når de har set på maskinen. Når værkstedet har repareret maskinen, kan du enten selv hente den i Helsinge eller afhente den hos mig.

Leif Jensen & Co. har mange års erfaring i servicering og salg af symaskiner og er bl.a. autoriseret til at lave de store Bernina maskiner. Se mere på http://www.symaskiner-lj.dk/

Har du brug for en bestemt trykfod eller nye spoler til din maskine, kan du bestille det hos Annes Patchwork. Så søger jeg for at bestille det hjem.

Quiltning:

Vidste du, at du kan få quiltet dit tæppe af en professionel quilter?

Annes Patchwork samarbejder med Bodil Egeberg fra BeoBeo – det betyder, at du kan indlevere og afhente din quilt i min butik. Du kontakter selv Bodil og aftaler nærmere angående quiltningen. Du afregner direkte med Beo Beo efter regning.

BeoBeo står for professionelt arbejde på Longarm maskine og har mange års erfaring i dette.

Hos Annes Patchwork kan du få en folder med mønstre og priser samt en vejledning i hvordan quilten skal afleveres. Ellers kontakt BeoBeo på tlf. 61 75 79 96 eller mail: patchwork@beobeo.dk. Hjemmeside: https://beobeo.dk/

Scroll to Top