Om Annes Patchwork

Annes Patchwork er grundlagt og drevet af min passion for patchwork og kreativitet med nål og tråd.

Jeg kan rigtig godt lide at se, hvad mine kunder får syet af kreative ting. Du er derfor altid meget velkommen til at komme og “prale”, uanset om stoffet og/eller mønsteret er fra Annes Patchwork. Står du og mangler et bestemt stykke stof, eller har du brug for hjælp til et igangværende sy projekt, så hjælper jeg også gerne.

Hos Annes Patchwork lægger jeg vægt på god kundebetjening, og den personlige kundekontakt er vigtig for mig. Jeg vil, for det meste, altid selv være i butikken.

Annes Patchwork samarbejder med andre patchworkbutikker i netværket patchworkbutikker øst der blandt andet står bag initiativet Quilt Rally Øst, som foregår den sidste søndag i september. Næste gang, i 2018, er det søndag den 30. september kl. 9-17.

Når tiden nærmer sig, kan folder rekvireres i butikken, eller du kan se mere på facebook: Quiltrally Øst eller www.quiltrally.dk

Jeg tager også ud med butikken, deltager på forskellige messer eller besøger patchwork grupper.

Besøg Annes Patchwork

Annes Patchwork er beliggende i den lille landsby Sigerslevøster i Hillerød Kommune, men med postnummer i Frederikssund.

Butikken har eksisteret siden 9. december 2007.

Du kan parkere lige uden for døren eller på den lille p-plads på modsatte side efter hækken. Der kan også parkeres på de små asfalterede sideveje før butikken.

Grupper er også velkomne efter aftale. Jeg tilbyder kaffe/te og brød.

På gensyn i Annes Patchwork – venlig hilsen Anne Raun

Scroll to Top