Annes Patchwork

Hyggelig butik lidt ude på landet med et bredt sortiment – lige det du har brug for til patchwork!

Velkommen i butikken

I min web-shop finder du kun et udpluk af de varer, jeg har i butikken. Du er altid velkommen i den fysiske butik. Det er nu en gang sjovere at kunne “se med fingrene”, og nemmere at vejlede dig i dit valg af stof til projekter, du gerne vil sy. Når du bestiller stof i webshoppen, så er målet angivet i enheder á 25 cm i fuld bredde 110 cm.  Enkelte stoffer kan have anden bredde. Så hvis du f.eks. skal købe 1 meter bestiller du 4 enheder og får leveret 1 meter i et stykke.

Hvad sker der i den nærmeste fremtid:

Butikken er lukket onsdag den 14. til og  med fredag den 16. september, da jeg er på kursus.

Ordre i webshoppen ekspederes først i uge 38.

Så nærmer tiden sig også for årets Quilt Rally her på Sjælland. Og det glæder vi os til. 

LØRDAG den 24. september kl. 9 – 17.

På dagen vil vi gøre vores til, at du vil få en hyggelig oplevelse ved at besøge butikken i Sigerslevøster. Der bliver mulighed for at se lidt demo i løbet af dagen, nyde en kop kaffe, snakke patchwork og ellers suge til dig af inspiration.

Du kan se hvilke butikker der deltager her https://www.facebook.com/quiltrally/ eller i den folder, som vi har i butikken.

SY Café næste gang er onsdag den 21.9. – se nedenfor vedr. tilmelding.

Stof
Tilbehør
Saks/Redskaber
Indlægsmaterialer

Nyeste produkter

Aktuelt i butikken

Patchwork – fortsætter, hold starter igen 20. september.

Patchwork er meget mere end gamle stofrester! Du bliver overrasket over, hvor nemt du kan lave flotte ting til dig selv, boligen og børnene. Det er en skøn hobby, man nemt bliver bidt af. Så elsker du at være kreativ, lege med farver, sy og udfordre dig selv. Men du ved ikke lige, hvordan du

Læs mere

Begynd på patchwork – hold starter igen 20. september.

– Jeg bestræber mig på at fortælle og vise noget nyt så godt som hver mødegang. Patchwork er meget mere end gamle stofrester! Du bliver overrasket over, hvor nemt du kan lave flotte ting til dig selv, boligen og børnene. Det er en skøn hobby, man nemt bliver bidt af. Så elsker du at være

Læs mere
Scroll til toppen